Legjobb receptes blogok

2011. ápr. 5.

Fokhagymás csirkemáj

Ez egy gyorsan összedobható finom ebéd vagy vacsora,kb. fél óra alatt kész a körettel együtt.
Elkészítése:

Rádobjuk a meleg zsiradékra (olaj,zsír)a csirkemájat,hozzáadjuk a fokhagymát,jó sokat(én egy egész fejet szoktam),meghintjük ételízesítővel,kevés majorannával és őrölt feketeborssal.Felöntjük egy kevés vízzel és fedő alatt pároljuk,mindig pici víz hozzáadásával.Ha már elég puha a máj akkor fedő nélkül lesütjük zsírjára.Ízlés szerint fűszerezzük még tálalás előtt.
Én általában krumplipürével és uborkasalátával kínálom.
Jó étvágyat! :)

3 megjegyzés:

Hobbychef írta...

Guszta és finom

Angi írta...

Ez nagyon jó, biztos finom is... :) :)

Mesi írta...

Máj minden mennyiségben jöhet... :)